Return to Harjoittelu

Peruskurssi

Taekwondon peruskurssi on tarkoitettu kaikille yli 8 vuotiaille lapsille ja aikuisille. Peruskurssin jälkeen harrastajat siirtyvät oman ikäryhmän harjoituksiin. Peruskurssilla opitaan taekwondon perusteet ja kurssin lopuksi kurssilaisilla on mahdollisuus suorittaa keltaisen vyön koe. Kurssilla opetettavat asiat koostuvat lyönneistä, torjunnoista, potkuista, seisonnoista ja kaatumisista. Näistä taekwondon perusteista kurssin edetessä muodostetaan muutamia taekwondo-otteluun soveltuvia harjoitteita, erilaisia kamppailutilanteita ja vaativa perustekniikoista muodostuva liikesarja. Peruskurssilla kehittyy myös kurssilaisten fyysinen kunto, motoriset taidot ja notkeus. Kaikki nämä erilaiset fyysiset harjoitteet yhdistettynä taekwondon tekniikoihin tekevät taekwondo harjoittelusta erittäin monipuolista ja täydellistä treeniä. Taekwondon peruskurssilla opitkin puolustamaan itseäsi, pääset parempaan kuntoon, notkistut ja saat uusia kavereita.

Kurssin kesto noin 3 kuukautta.

Kuinka pääsen alkuun?

Kurssialkaa yleensä pienimuotoisella puheella, jonka jälkeen pidetään ensimmäiset harjoitukset. Saapumalla harjoituspaikalle kuuntelemaan ja jäämällä harjoituksiin pääseen vaivattomasti mukaan taekwondon kiehtovaan maailmaan. Mukaan et tarvitse muuta kuin reipasta mieltä ja verkkarit. Jos sinulla on muista harrastuksista vanhoja esim. karate pukuja niin näitäkin voi aluksi käyttää.

Suomen Taekwondoliiton lisenssi ja urheilu- ja tapaturmavakuutus.

Jokaiselle harrastajalla on oltava Suomen Taekwondoliiton lisenssi ja Taekwondo harjoittelun kattava urheilu- ja tapaturmavakuutus. Vahinko sattuu taekwondo harjoituksissa todella harvoin, mutta varmuus on parasta.  Kaikilla harrastajilla täytyy olla kattava vakuutus voimassa.

Uudet harrastajat voivat tulla mukaan suoraan seuraaviin harjoituksiin
Harjoitusajat:
Ti klo 17:00 – 18:00 Vierumäen koulu, Lehmustontie 9, Vantaa
Su klo 17:00 – 18:00 Eerontie 1, Kerava / Budosali